2012. november 3., szombat

Házőrzőink

Nos, egy újabb hét telt el idekinn és lakástéren a helyzet továbbra is változatlan, annyi különbséggel a múlt héthez képest, hogy most még függőben sincs jelentkezésünk, mert az a pár kecó, amit a héten szerencsénk volt meglátogatni, a 'kizárt dolog, hogy odaköltözzünk' kategóriába kerültek... Így, az 'aláadott igényeinknek megfelelő álmaink lakásának' megtalálása tovább húzódott, de  remélhetőleg csak a következő hétig :)
A héten nagyon bántuk, hogy nem vagyunk otthon, mert ezek a munkamániás svájciak nem csak, hogy népszavazással tiltakoztak a saját szabadnapjaik számának megemelése ellen, de még a november 1-jét sem ünneplik, így güri volt miden nap :(

Mivel múlt hétvégén végig szakadt az eső és nem nagyon lehetett kimozdulni, a mostani hetünk pedig kizárólag a munkáról és a lakáskeresésről szólt, eljött az ideje, hogy bemutassam házőrzőinket, és egyben lakásunk egyetlen díszeit, a Dinóinkat.
A hadsereg 14 tagot számlál, velociraptoroktól kezdve brachioszauruszokig jó pár kis és nagy dinót tömörítve, és egytől egyik az összesnek Balu a megalkotója és gazdija. Az én szerepem kizárólag a dinók beszerzésére korlátozódik, ami úgy működik, hogy minden elköltött 15 CHF után kérni lehet egy újabb csomag dinót a helyi Migros üzletek kasszájánál. Mivel állítólag egy férfiembernek ez kellemetlen feladat, hiszen nem szabad bemutatnia gyerekes hajlamait, ezért mindig nekem jut ki a megtiszteltetés, hogy kérjem a játékainkat, de persze szerintem minden kasszás tudja, hogy igazából nem nekem lesznek :)

Szóval kis barátaink egy kis színt visznek szürke napjainkba és unalmas otthonunkba. Néha ugyan sírba visznek, amikor megeszik a smartiesaimat és egyéb cucukáimat a hűtőből...



De azért jó nevelésben részesült, intelligens gyerekek is egyben, akik falják a könyveimet ...



... sőt mi több, imádják a divatot és az új gumicsizmámat is :) :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése