2012. október 10., szerda

Kertek alatt Genf belvárosában

Poggyász nagyjából készen, holnap este irány Budapest egy rövidke 18 órás látogatás erejéig az irodába. :)
Amíg én távol leszek, addig szegény Balu megy további kecókat nézni az ingatlanosunkkal, ugyanis továbbra sincs sajnos semmi hír a pályázatunkról, és minden nap egyre csak tolják az eredményhirdetés időpontját.. egyszerűen felháborító, hogy aberrált összegekért bérelhetünk csak lakást és mindezek felett még nekünk kell küzdenünk a tulajok kegyeiért, hogy nagylelkűen minket válasszanak.. bár előre felkészítettek minket, az én nem létező tolerancia szintemmel ezt nem igazán tudom elfogadni és kicsit már unom a nomád létet :)
Na, de bánkódás helyett inkább írok pár szót a vasárnapról, amikor is bár szombattal ellentétben nem ébredtünk napsütésre, egy hatalmasat sétáltunk a 'város parkjainak felfedezése' akciónk folytatása során.
Először is elmentünk a tó túloldalán lévő Jardin Anglais-be, ami, ahogy a neve is sejteti, egy vérbeli angol kertecske, sok-sok paddal, pihenővel és 100%-os kihasználtsági szinttel, mert a komor idő ellenére minden padon, minden beugróban voltak kisebb-nagyobb társaságok piknikezni, könyv-klubozni és minden egyéb öreg lányok egyesülete összejövetelezni.




Innen tovább megnéztük a Jet d'Eau-t ködben és szemerkélő esőben .. így is csodaszép látványt nyújtott.. annyira, hogy Balu ki akart menni a dokk végére átsétálni a vízzuhatag alatt, de szerencsére sikerült jobb belátásra bírni :) 


Végül elsétáltunk Eaux Vives-be megnézni az ottani rózsakerteket.. hát az egy csoda - azok az illatok, azok a rózsák, az a sok zöld .. azt hiszem az egyik kedvenc törzshelyem az ittlétünkre már megvan :)


A nap végén, a képek feltöltése során rájöttem, hogy minden képen ugyanolyan a beállásom, szóval a következőkben majd ennek a változtatásán is fogok dolgozni :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése