2013. szeptember 1., vasárnap

Balu is in the air

Tegnap Harry herceg és a Made in Chelsea 'sztárjainak' kedvenc svájci síparadicsomában, Verbierben jártunk. Na persze nem azért, hogy találkozzunk őfelségével vagy bárki más celebet lencsevégre kapjunk, hanem azért, hogy Balu csekély félév után végre beváltsa az évfordulós ajándékát és lesiklóernyőzzön a 2800 méteres verbieri hegyekről.. 
Mivel az ajándékvásárlás során a beváltóhelyet egy betűvel elnéztem és a Genf tőszomszédságában elhelyezkedő Vernier helyett (meglepett a helyszín, mert ott nincsenek is hegyek, csak IKEA :) ) a 2 órára fekvő Verbierbe kellett menni, ezért elkísértem, hogy megörökítsem a készülődést, felszállást és az első tiszteletkört...




















Miután már látótávolságon kívül kerültek az urak, 3 másik kedves úriember segített visszamászni a kocsihoz a 30-35%-os lejtőn, amin csak azért gurultam le korábban a szép új, nem éppen hegyekbe illő tipegőmben, hogy készüljön pár kép szemből is a felszállásról... (nem volt jó ötlet :) )
A megalázó feltuszkolást követően 1,5 órás tömör imádkozás következett a kocsiban a kilencedik Agatha Raisin könyv társaságában arra várva, hogy Balu épen és egyben térjen vissza a nagy ugrás után. Mindeközben ő nagyban repkedett a hegyek és a város felett, melyet a kísérője fotóit elnézve úgy néz ki,  roppant mód élvezett :)








Miután egyben visszakaptam az én hősömet, megebédeltünk a közelben található és már egy jó ideje meglátogatni tervezett Martigny városában, majd a francia partok mentén hazaduduztunk  ..
Ma az új élet, új diéta második hétfordulója alkalmából ismét együtt főztünk és örömmel jelentem, hogy megint remekművet alkottunk... Bizony, nem kispályázunk és kockáztatunk, ha főzésről van szó.. Balu olyannyira komolyan vette a pénteki bevásárlást, hogy shopping list helyett képes volt elhozni egy keménykötésű Stahl Juci szakácskönyvet magával a hóna alatt a boltba, hogy véletlenül sem hagyjunk ki egyet sem a 7 hozzávalóból... Persze mind a biztonsági őrök, mind a pénztáros elkapott minket, mert azt hitték, hogy a boltból loptuk a könyvet :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése