2013. március 7., csütörtök

Zoo de Servion

Hosszas várakozások után végre útra készen állunk. Két majdnem üres bőrönddel felszerelve holnap hajnalban indulunk Londonba, hogy művelődjünk egy kicsit és teletöltsük a bőröndjeinket minden széppel és jóval a ködös Albionban :)
Addig is pár kép a vasárnapi kiruccanásunkról a Zoo de Servionba, ami egy Lausanne-hoz közeli vadaspark és tropicarium. Láttunk tündéri shetlandi pónikat, pici barikat, lusta oroszlánokat, hiúzokat, hópárducokat, őzikéket, szarvasokat,  bivalyokat, kengurukat és még sok szép, különleges állatot. Megtámadott minket egy fehér farkasokból álló falka, akik persze a ketrecen kívül nem jutottak. Balu fényképezkedett négylábú alteregóival, a lámákkal, akikkel rendkívül hasonló hajkoronával rendelkezik, valamint annyira magára haragított egy tigrist, hogy az rácsapott mérgében a plexiüvegre, mert felidegesítette, hogy Balu folyton csak követte egy jó fotó kedvéért. 
Az idő nagy részét természetesen a mackópajtásokkal töltöttük, akik annyira cukik és huncutok voltak, hogy arra nincs szó. Persze este, mikor skype-oltunk dr. Szigeti Schieldkröte-vel és elmeséltük, hogy milyen édesek voltak a macik, akkor ki lettünk oktatva, hogy azért továbbra is a teknősbéka a világ legaranyosabb állata - szerencsére a tropicariumban volt teknősfarm egy hatalmas tenyészettel, így azokat is meg tudtuk csodálni.. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése