2012. december 3., hétfő

Pár kép Rue de la Dole legközkedveltebb lakóitól

Miután a hétvégi fúrásunkkal és kalapácsolásunkkal sikerült kivívnunk szomszédaink szeretetét, újra jelentkezem, hogy közkívánatra végre feltöltsek pár képet az elmúlt két hét alkotásaiból kis kecónkban... 

Elsőként is íme gyorsan egy kép a fogasunkról, amíg még a falon van és nem szakad ki (már kicsit elindult kifelé :) )

Következzenek a lámpáink:
A nappali csillár, ami Balu választása


A hangulatvilágításunk, az én szerelmem. (Nekem fa, Balunak fordított gyökér)


Gyermekünk, Fiona kéthetes évfordulóján:


200 kilós kétajtós szekrényünk, amit csekély 11 óráig szereltünk..





Itt látszik a dohányzóasztalunk egyik sarka is :)


És a jól megérdemelt pihi a legcukibb pihe-puha ágyneműnkben :)


Már csak a cipős szekrényünk van hátra az összeszerelésre váró bútorok közül és akkor végre elmondhatjuk, hogy a második körös berendezéssel is készen vagyunk. 
Még persze sok csinosításra és munkára szorul a lakás, de mivel már herótunk van a lakberendezési mizériától és mivel 2 héttel a hazaindulásunk előtt úgy állunk, hogy kemény 1 karácsonyi ajándékot vettünk eddig a 32 emberes karácsonyi listánkról, úgy döntöttünk, hogy kicsit leállunk. 
Ennek fényében januárig parkolópályára helyeztük a lakást, és a következő pár hetet a karácsonynak és pihenésnek szeretnénk szentelni... jó lenne most így december 3-án valahonnan adventi naptárat és koszorút szerezni, inni egy jó forralt bort, és megnézni egy karácsonyi vásárt..  jelenleg az egyetlen karácsonyi díszünk a blogunk háttere, de szerencsére még van időnk egy kis karácsonyi hangulatot varázsolni, így a hétvégén kirándulunk és adventezünk végre :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése