2012. december 27., csütörtök

Karácsonyi üdvözlet itthonról

Jelentem, szerencsésen hazaértünk Magyarországra (már 1 hete), és hát olyan jól sikerült az elmúlt pár nap rég nem látott családunk körében, hogy nem nagyon volt időnk a blog közelébe jutni... így egy kicsit megkésve, de íme pár szó és kép az elmúlt napokról.
Balu még csütörtökön és pénteken dolgozott Fehérvárról Szigeti 'Angela Merkel' Eszti felügyelete alatt, aki még tündéribb és szebb lett, mint eddig volt :) 


Mivel szegény doktor Edkuséknak dolgozniuk kellett 24-én Németországban, velük és Andrásékkel még 22-én este ünnepeltük meg a karit...




Természetesen mint mindig, most is egy-két Schieldkrötével gazdagabb lett a Szigeti család :)



A szentestét idén ötösben ünnepeltük (Balu az ötödik)...



Majd 25-én feloszlott a fehérvári társaság. Anyuék mentek Schladmingba, mi pedig Pestre, hogy a következő két napot Balu családjával töltsük, ahol szintén szuperül éreztük magunkat :)


Ma már kiskecónkban kúráljuk magunkat a töménytelen mennyiségű étel elpusztítása után, így utólag is minden kedves ismerősünknek - főleg azoknak, akikkel nem találkoztunk eddig vagy akikkel az elkövetkező napokban nem lesz alkalmunk összefutni - nagyon Boldog Karácsonyt Kívánunk. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése