2016. február 24., szerda

Két hetes Zsizsik

Lénusunk a mai nappal két hetes lett :)
A második hét már kicsit mozgalmasabb volt, mint az első hét meghitt nyugalmas napjai. Sajna péntekre már jelei mutatkoztak annak, hogy a kisasszony pocakja sokat fájdogál, amit a hétvégén vívott több órás elalvási maratonok egyértelműen igazoltak. Szombaton este 7-től hajnali kettőig ment az ordítás, rángatózás és szörnyű volt látni, hogy semmi sem viszi el a fájdalmát Lénusnak. Miután 2-kor sikerült elszenderednie anya mellett, aludt 6 órát zsinórban, hogy kipihenje ezt a szörnyű estét. 
Vasárnap már korábban, a délután folyamán jött a roham, és itt is újabb 8 órás etap ment mire el tudtuk altatni a kis hasfájósat.. Szerencsére kaptunk jó pár tippet, hogy mi mindent lehet a pocakfájással kezdeni, így mindent kipróbáltunk, amit csak ajánlottak, plusz hétfőn a védőnő felírt probiotikumot és flatulex cseppeket, amiket elkezdtünk adni Lénának.. Egyelőre nem tudjuk mi mennyire használ, de lelkismeretesen csináljuk naponta többször a pukimasszázst, a lógatást, adjuk a cseppeket és egyebeket.. Ami egyértelműen azonnali könnyebbülést hozott neki az a drasztikusabb szélcsövezés.. ezen pupillázott a védőnőnk, hogy nem túl homeopátiás módszer, de mondtam neki, hogy én nem bírom nézni ahogy órákon keresztül szenved a gyerek :) (neki nincs gyereke)
Amúgy nőni továbbra is szépen növünk. Néhány 56-os ruhát már ki is kellett selejteznem. A hétfői és mai védőnő vizit között 140 grammot pakolt magára Lencsó, szóval elég szépen hízik, ami persze hozzájárul a sok hasfájáshoz is, mert egyszerűen egész nap enne ha tehetné (és teszi is :) ) 















1 megjegyzés:

  1. Aaaaaaaaaaaaaaanyira cuki :) S basszus Beni is most volt még csak ilyen pincúúúúúúr :)

    VálaszTörlés