2013. október 2., szerda

1 éves évforduló 1 hét késéssel

Ugyan egy hetes késéssel, de eljött az ideje annak, hogy egy rövidke képsorozattal megemlékezzünk a Genfbe költözésünk első évfordulójáról.
Azon tény, hogy közel 3 órámba került a hétvégén kiválogatni az elmúlt év Genfben és környékén töltött perceinek legjobb képeit annak érdekében, hogy beleférjek a picture trail által feltölteni engedett maximális képmennyiségbe, azt hiszem mindennél jobban példázza azt, hogy milyen mozgalmas és kalandos kis év áll mögöttünk.
Visszatekintve azokra a célokra, amiket érkezésünkkor magunk elé kitűztünk, azt kell mondjam, hogy a kezdeti és félidei nehézségek ellenére végül is egész jó mérleggel zártuk az évet: 
1) A legfontosabb és legörömtelibb esemény: Balu tegnap elkezdett dolgozni és bár más márkára, de ugyanabba az épületbe került, ahol én vagyok, így együtt járunk munkába.
2) Valamennyit tanultunk franciául - én ugyan gyorsan feladtam és csak egy pár mondatot tudok beszélni, de Balu igazi mintadiák és a tanárnőnk kedvence lett.
3) Felmentünk a Mont Blancra.
4) Lecseréltük a magyar jogsinkat svájcira és még egy dudut is vettünk hozzá.
5) Megszerettük (túlságosan is) a fondüt és raclette-t és mindegyikhez vettünk saját otthoni sütőt is.
6) Elmentünk a Roland Garrosra (bár Federer-ről lemaradtunk ) 
7) Rengeteget utaztunk.... bár persze az sosem elég ;)
A Rolex óra, Louis Vuitton táska beszerzése nekem, és az Aston Martin vétel Balunak egyelőre elmaradt, de még van egy pár évünk, hogy beszerezzük őket.. Ha meg mégsem sikerülne és 'csak' ugyanannyira sikeres évek következnének, mint amilyen az előző volt, annak is boldogan állunk elébe :)   - Minden kedves követőnknek köszönjük az eddig sok támogatást és figyelmet! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése