2013. október 6., vasárnap

Unaloműzéseink

Vasárnap reggel van.. Kinn szakad az eső, Balu a pihe-puha ágyban alszik Hóborttal, a mackónkkal, nekem meg pakolnom kéne a jövő heti 4 napos varsói utamra.. A legjobb alkalom  blogbejegyzésre egy forró tea mellől mielőtt még délben elmennénk bruncholni az egyik szingapúri ismerősünkkel a Pain de Quotidienbe, hogy beszerezzünk tőle pár hasznos úti tanácsot Ázsiára és kiműveljük magunkat a szingapúri esküvői etikettet illetően, mert ugyebár az egyik programunk Szingapúrban egy lagzi lesz :)
Szóval pár mondatban arról, hogy miként űztünk unalmunkat az elmúlt három hétben mióta visszatértünk Provence-ből.. Sajnos szeptember első 2,5 hete nálunk business review időszak volt és, ahogy azt már augusztus vége felé éreztem, bizony meglakoltam a nyár végi uborkaszezon során tanúsított patópálkodásomért, amikor is a 'majd jövő héten már tényleg elkezdem írni' ígérettel áltattam magamat.. Szóval Provence után rám szakadt a dolog és egészen anyuék érkezéséig kizárólag a remekmű megalkotása körül forgott minden napom és éjszakám.. :)
Szerencsére Balu igazi angyal volt abban a 1,5-2 hétben, amíg az én gondolataim csak a pelenkákra összpontosultak, így minden nap vacsival várt haza és, hogy lefoglalja magát az utolsó unalmas napokra a munkakezdése előtt, újabb strigulát húzott ki a bakancslistáján azáltal, hogy 1 hét alatt összerakta a karácsonyra kapott Szent Bazil Székesegyház épületét ábrázoló 3D-s kirakóját.


Természetesen a munka mellett azért szocializálódásra is hagytunk időt magunknak, így 3 hete Bettinél és Lalinál, a házunkban lakó magyar kollégánknál voltunk egyet raclettezni, múlt hétvégén Istvánékkal, Balu squash partnerével és párjával bringóhintóztunk és sushiztunk a Divonne-i tó körül, most kedden pedig az egyik svájci kollégámnál jártunk négyesben Baluval és az egyik izraeli kolléganőmmel egy vérbeli kóser vacsira.. Mindegyik programunk nagyon jól sikerült, abszolút kellemessé tették a lassan de biztosan ránk szakadó szürke őszt. :)
Kedden, október 1. lévén Balu megkezdte szereplését a P&G-nél és nagy szerencséjére elég szuper assignmentet kapott, ugyanis Air Care-n (Ambi Pur, Febreeze) lett EMEA (Europe, Middle East, Africa) design financial analyst.. A héten sok orientációs és csapatépítő programjuk volt, aztán jövő héten jönnek a trainingek, onboardingok és a mély víz, úgyhogy Bogyó nagyon nem fog unatkozni a távollétem során..
Apropó unaloműzés. Mivel az elmúlt pár hétvégéről nincsenek nagyon képeim és gondolom a szép új ruháim is csak engem érdekelnek, íme egy sztárfotó sorozat az iPad-ünkön lévő kedvenc képeinkből, amiket nyári vendégeinkkel alkottunk itt tartózkodásuk  során és amiket örök kincsként őrzünk, hiszen akármilyen rossz kedvünkben is legyünk, ezek a remekművek mindig megnevettetnek minket.






















 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése