2013. augusztus 18., vasárnap

Két hét Magyarországon

Jelentem, szerencsésen hazaértünk Genfbe (bizony, azt vettük észre, hogy újabban már Genfet hívjuk otthonunknak) egy rövidke, de annál tartalmasabb Magyarországon töltött 2 hét után. 
A kiruccanásunk programja többek között rúdtáncos leánybúcsú, álomszép Bartos-Kovács esküvő, néhány napnyi fújj-fújj munka, balatoni locsi-pocsi, teknősbékás Esztikézés, Lukács babatrióban gyönyörködés, sárgadinnyés limonádézás, fagyihiány kielégítés, könyvkészlet feltuningolás, Edkus-Edkus pátyolgatás, családlátogatás és rég nem látott, de annál inkább hiányolt barátokkal való találkozás volt. 
Köszönjük mindenkinek, akivel találkoztunk, hogy időt szánt ránk, jó volt titeket látni. :)
Ha minden  a tervek szerint megy, akkor karácsonykor újra otthon leszünk pár hetet, addig pedig élvezzük a genfi nyár utolsó hónapját, készülünk  a novemberi nagy utazásra és persze jó katona módjára gürizünk  :)



3 megjegyzés:

  1. Novemberben hova-hova nagy útra? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ázsiába megyünk (mennénk)... Most egy kicsit necces a dolog, mert Balu a héten kapott melót és sajnos a próbaidő alatt nincs szabi, amibe a nyaralás természetesen beleesne elvileg..
      Persze áprilisban, mikor befoglaltuk és mindent kifizettünk, álmunkban se gondoltuk volna, hogy csak ilyen későn talál munkát...
      Most tárgyalnak a szerződésén és majd kiderül, hogy mit enged meg újdonsült főnöke és mit nem .. Mivel a meló nagyobb prioritást élvez, legrosszabb esetben bukunk egy 16 napos fullra lefoglalt utat :(

      Törlés
  2. Óóóó, hát ez részben jó dolog, részben viszont nagyon rossz :(

    VálaszTörlés