2013. augusztus 19., hétfő

Ma egy éve

Szentimentális bejegyzéshez értünk, ugyanis ma egy éve történt, hogy egy meglehetősen szelesre és rázkódósra sikeredett kiutazást követően elsőként tettük be együtt a lábunkat Genfbe egy pár nap erejéig, hogy közelebbi ismertséget kössünk jövendő lakóhelyünkkel és felkutassuk leendő otthonunkat.
Habár a kezdetek távolról sem voltak biztatóak és az álmaink kecójának keresése hadjárat gyorsan átcsapott a ‘csak ne legyünk már tovább hajléktalanok’ harcba, lassan de biztosan azért megszerettük ezt az ősszel-télen extraszürke, de nyáron annál színesebb várost és az általa adott kényelmes kis életet.
Ennek örömére tegnap el is mentünk egyet romantikázni Eaux-Vives-ba, a város túlparton lévő részébe, hogy gyönyörködjünk egyet a genfi naplementében a tóparton sétálva és éjszakába nyúlóan megnézzük a kikötő mellett felállított szabadtéri Orange Cinemaban a Great Gatsby-t…
A tényleges évforduló csak szeptember 26-án lesz, úgyhogy extra-hosszú anekdotázást és ömlengést majd csak akkorra tervezek.. a mait inkább csak a tegnapi naplemente  ihlette, mert annyira szép látvány tárult elénk, hogy minden 3. lépésnél meg kellett állnunk fényképezni .. (csak teló volt nálunk, így a minőség még az átlagosnál is rosszabb)







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése