2016. július 5., kedd

21 hetes Csibi

Lencsóbékánk 21. hete lényegesen kellemesebben telt, mint az azt megelőző kettő. :) 
Mondjuk úgy, hogy néhány kisebb hisztirohamtól (amik valszeg mostantól mindennaposok lesznek) eltekintve igazi cukorfalatok voltunk a napjaink nagy részében, és újra szépen aludtunk nappal is, nem csak éjjel, úgyhogy apa-anya nagyon büszke.
A fordulás még továbbra is csak oldalra megy tökéletesen, de gyakorlatilag a játékidőnk nagy részét oldalt fekve töltjük. Már kétszer átestünk véletlenül a hasunkra, amin eléggé meglepődtünk. Hason nagyon ügyesen repülőzünk és szépen húzzuk fel a kis patáinkat, hogy pár mm-t kússzunk előre.. Sajna nem haladunk olyan gyorsan, mint szeretnénk a kúszással és ezen általában mélységesen felháborodunk a szőnyeget, az oroszlánt és minden egyéb játékunkat okolva a sikertelen kísérletekért.
A hétvégén szombaton grillparty-n voltunk, ahol Léna mindenkivel kokettált - különösképpen a férfiakkal, ahogy az lenni szokott. Vasárnap meglátogattak minket Barbi babáék, aki egy nappal Léna előtt született. 
Enni már körtét és édesburit is eszünk az alma, banán, barack és tejpép mellé és a körtét nagyon nagyon szeretjük. 
Immár két hete járunk Gymboree-ba is, ami kb. a helyi angol nyelvű zenebölcsi. Énekes és játékos foglalkozásra járunk egy 3-6 hónapos babáknak szánt csoportba. Annak ellenére, hogy Léna a legkisebb korú baba a csoportban, a legnagyobb térfogattal ő rendelkezik és egyedül neki vannak fogai.. Ugyan túl szociálisak nem vagyunk, szolidarításból csillagos ötöst kaptunk - amint egy baba elkezd sírni, Léna csatlakozik és túlordítja :D :D Amúgy eléggé élvezzük a programot, különösen az ejtőernyőzést, amit Léna mindig hangosan végig kacag. 
Mozgalmas napok elébe nézünk, ugyanis csütörtökön jönnek a Nándori nagyszülők egy hétre Lénát kényeztetni.. anya-apa már be is foglalt egy ebédet magának szombatra a La rectiligne-be, hogy elmenjenek egyet hammázni úgy, hogy meg is ízlelik amit esznek, amire nem volt példa fél éve :D :D








A Bagolynyak :D :D

Anya avokádós-spenótos-fenyőmagos steak salátája :D



Anya juhsajtos vega orzo tésztája


Ennek nem emlékszem a nevére, de fini lett :D


Még egy kicsit nőnünk kell az etetőszékhez 
A szemünk sem áll jól :D














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése