2016. március 14., hétfő

1 hónaposak elmúltunk

Immár az egy hónapos és 4 napos, éppen nagyban szunyókáló Léna mellől jelentkezem az elmúlt hét eseményeivel. Egy nagyon kellemes kis hét áll mögöttünk minden tekintetben. 
Először is itt volt Edit mami 3 napot és kényeztette Lénát sok szép ajándékkal és puszival, anyát-apát pedig sok finom falattal és a ház körüli teendők intézésével.
Másrészt Léna is nagyon jól viselkedett. Egyrészt a pólyázás még mindig nagyon jól beválik nálunk - kétszer aludtuk át teljesen az éjszakát az elmúlt héten (9 órákat) és a többi napokon is minimum 6-7 órákat aludtunk egyhuzamban éjszakánként az éjjeli etetések után azonnal visszaaludva, szóval mind apa mind anya lényegesen kipihentebb volt az utóbbi napokban. Másrészt a kisasszony egyre értelmesebb, éberebb és játékosabb lesz minden nap - rengeteget mosolyog, gagyog és hőbörög a játékainak, csodásan tartja és forgatja a fejét hason és mindenből ügyesen eszik-iszik.
Egy hasfájós esténk volt csak szombaton, amikor anya segítsége kellett az elalváshoz, mert egyedül nem ment neki, de attól eltekintve nagyon ügyes volt a mi kis Lencsónk minden nap.
Pénteken voltunk az 1. hónapos kontrollon a doktor néninél. Nagyon elégedett volt Léna fejlődésével és gyarapodásával. Kapott is egy szívdöglesztő mosolyt és egy asztalra pisilést a kis vakondtól a kedves szavakért cserébe, majd mivel akarata ellenére lett felébresztve a vizsgálatokhoz, egy 30 perces non-stop ordítással büntette a szülőket és a kerületet hazafelé jövet és idehaza :D
Most, hogy egyre jobb az idő és egyre kiszámíthatóbb Lencsó viselkedése, már egyre messzebb elmerészkedünk sétálni. Mind mamival mind apával voltunk egy-egy 2,5 órás sétán a tóparton, amit Léna ügyesen végig aludt. Ennek anya nagyon örült, mert napi 2-szer viszem sétálni és sajna a környékünkön elég limitált a szép helyek száma, így elég monoton sétáink szoktak lenni.
Most, hogy az ötödik hetet tapossuk, megkezdtük a sleep traininget Lénának - majd ha lesz reprezentatív eredmény, megosztjuk, egyelőre csak elkezdtük a dolgot nagy reményekkel és elvárásokkal :D :D
A héten lesznek újabb látogatóink: holnap jön Andi és a kis Sebi megnézni Lénát, pénteken pedig jön vissza Edit mami egy újabb 4 napra Lenkázni. :D


Reggeli után döglés anya mellett :D



Mamival


Egy hónapos nagylányoknak divatos kétrészes szett jár :D



Első séta a tóparton 

Anyát beérte az egyik terhesség előtti kabátja ( a többi kabát még nagyon nem ér be)


Legyőztük a zsiráfot :D


Hiányzott a mami csütörtökön, így nehezen aludtunk csak el






Doktor nénis outfit

A véletlen műve lehet, hogy a 18 cumija közül csak az I love mommy-s cumit fogadja el? :D


Így érdekesebb volt a tummy time :D



Apával ágyban elmélkedés szombat reggel




Reggeli szieszta apa mellett a Burrito jelmezben (felemelt lábbal, hogy segítsük a kis pocakját)


Sleep training 1. lecke abszolválva cumin nélkül



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése