2014. január 26., vasárnap

January Finest

Picit eltűntünk az utóbbi hetekben, aminek legfőbb oka az volt, hogy a január első heti panaszaim túlságosan is meghallgatásra leltek és annyi munkát kaptam, hogy újfent a ló túloldalára estünk....Ez annyit jelentett, hogy az elmúlt két hétben 8-nál előbb nem nagyon sikerült elhagynunk az irodát, hazatérve pedig vagy csak amolyan zombi üzemmódban vegetáltunk a TV előtt és a Zabhegyező könyv fölött, vagy stresszeltünk a mögöttünk és előttünk álló napokon... Akármelyik eset is állt fenn, a lényeg az, hogy az égvilágon semmi értelmeset és élvezeteset nem csináltunk az utóbbi hetek munkanapjain, így a hétvégéinktől vártuk a feltöltődést, a tartalmas kikapcsolódást, az élményszerzést úgyhogy íme pár említésre méltó történés az év első hónapjáról:
- Repjegy- és hotelfoglalásokkal egész jól behoztuk magunkat, így a nyaralási tervek egyre inkább kezdenek valós utazásokká válni. Colmar, Bath, Budapest (március 15-22), New York, na meg egy írországi körutazás már be is van foglalva, valamint nagy örömünkre már Bindo, Eszterék és Balu szüleinek genfi látogatása is konfirmálásra került, úgyhogy elég nyüzsgő kis hónapok elébe nézünk szerencsére :)


- Múlt vasárnap az 'egészséges  és sportos életmód híveiként' az évben elsőnek sportolásra adtuk a fejünket és squasholtunk egy hatalmasat a Vitam Parkban.. Azt hiszem az erőviszonyokat méltán reflektálja a tény, hogy én két napig nem bírtam járni az izomláztól, míg Balu még csak meg sem izzadt a játék során :)
- Tegnap átugrottunk egy napra Franciaországba, Les Gets síparadicsomába, ahol Balu sikeresen túlélte élete első síelését.. Ugyan néhány aprócska kékség és zúzódás valamint egy tetőtől talpig tartó izomláz ma mutatkozott a pálya ördögén, de úgy tűnik, hogy a harci sérülések nem szegték a kedvét Bogyónak a sporttól és kitartó munkával hamarosan ő lesz az új Herminátor :)
- Jövő héttől irány a suli! Egyik kedves kolléganőmmel összeálltunk és szombattól fotótanfolyamra fogunk járni egy hónapig. Majd kiderül, hogy milyen lesz és mennyit tanulunk, az biztos, hogy bőven van hova fejlődnöm :)
- A Zabhegyező továbbra is a világ egyik legjobb könyve. :)
- Egyre több sikerélmény ér minket a konyhában.. A mai menü mustáros-fehérboros-hagymás csirke volt fekete rizzsel, és hát mit mondjak, a receptet mindenképpen megőrizzük újrahasznosítás céljából :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése